GDR-100E

1  Scope:

Cocog kanggo packing kanthi otomatis saka granules, ngudani, irisan-irisan,lumps, serbuk, cair lan sphericals, etc.

      model:    GDR100E
      tas ukuran:    L: 120mm-300mm
     W: 90mm-210mm
      kacepetan Packing:    10 ~ 65bags / min
      jinis Packing:    Ngadeg kantong, tas zipper, M tas etc tas ora duwe aturan baku
      Power supply:    380V
      Compress akeh online:    5-7kg / c㎡, 500L / min
      Packing materi:    Single lapisan PE, PE Komplek film etc
      daya Umum:    3.5kw
      bobot:    1000kg
      ukuran njaba:    2100mmx1280mmx1580mm

 

 

 


Detail produk

Informasi video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

1. mlaku saka mesin dikendhalèkaké déning PLC karo layar LCD amba.
2. Dilengkapi ranging alangan otomatis, saran lan sistem nguwatirake, iku performs tampilan nyata-wektu saka kondisi mlaku.
3. Unik piranti pendeteksi mechanical kanggo nelusuri tas kosong kasedhiya kanggo nambah dependability sealing.
Sistem nyopir 4.Main wis Applied karo frekuensi conversionwith angger kacepetan stepless majeng. Saben orientasi siklus punika controlledby mekanisme pas cam misahake rampung mlaku saka mesin lengkap.
5. Unik cara apa 10-stasiun njamin efek packing becik.
6. Gabungan karo multi-sirah weigher, auger lan volumetrik tuwung fillingdevices kanggo pangukuran akurat.
7.The desain mesin sesuai standar National GMP, lan sistem pangayoman safety theelectric wis liwati CE pakewuh.


  • Previous:
  • Next:

  • platform

    Lifter

    multi-head

    auger filler

    screw lifter

  • 

    hubungi kita

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Zone, Shanghai, China Sales Manager: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates free

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.