YL400 mesin packing vertikal

liquid Scope:

1. Food: seasoning soy, endhog putih, jus sayur-sayuran, senggol, sauce salad, sauce hick hawa anyep (podho), iwak lan stuffing meat, lotus nut tempel, legi tempel buncis lan stuffing liyane uga ngombé akeh gedhe.

2. Non-pangan: lenga, deterjen, pelumas, tempel industri etc.

 

      model:    YL400
      tas ukuran:    L: 120mm-500mm
     W: 100mm-250mm
      kacepetan Packing:    4 ~ 20bags / min
      Isi kapasitas:    500-7500g
      Packing materi film:    NY / PE dll
      Power supply:    380V 50Hz 1Ph
      Compress akeh online:    6kg / c㎡ 300L / min
      Machine gangguan:    ≤75db
      daya Umum:    3kw (ora kalebu sistem Isi)
      bobot:    620kg
      ukuran njaba:    1300mmx900mmx2000mm

Detail produk

Informasi video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

1.-tliti High bagging otomatis, Isi lan packing kanggo dhuwur viskositas lan suhu-tinggi bahan;

2. extruding lan decompressing packaging.

3. Corrosion-tahan materi kanggo sanitasi dhuwur-standar;

4. baja Saklawasé kabeh stainless, njupuk sanitasi pangan dhuwur lan resistance karat apik struktur utama ngalangi, karo multi-basa MMI, gampang kanggo operasi;

5. Allow kombinasi optimal karo macem-macem Isi sistem kanggo asil packaging paling.

 


  • Previous:
  • Next:

  • hubungi kita

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Zone, Shanghai, China Sales Manager: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    warta paling anyar

    Upsates free

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.