ZB803 jinis guling mesin packing

shaqima_副本 Scope:

Cocog kanggo packaging sekunder cake, roti, biscuit, Candy,

dina produk, hardware, kothak utawa tray produk ora duwe aturan baku lan sapiturute

 

      Model:      ZB803
      Bagging size range:      L 150-990mm
     W100-350mm
     H 20-120mm
      Max packing film width:      800mm
      Packing speed:      10-80bags/min
      Power supply type:      1Ph.220V 50Hz
      General power:      6KW
      Machine weight:      1150Kgs
      Machine dimensions:      2900X1200X1800mm

Detail produk

Informasi video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

struktur mesin 1.The uga dirancang, gampang kanggo njaga, kurang rame, ora perlu apa kanggo akeh nyetel, mesin mbukak langsung nggunakake.

mesin 2.The bisa milih kanggo peralatan karo conveyor dipakani otomatis, apik expansibility.

3.All-waé tas mantan, bisa nyetel bebas. operasi gampang lan cepet.

4. Desain mesin sesuai standar National GMP. 


  • Previous:
  • Next:

  • 

    hubungi kita

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Zone, Shanghai, China Sales Manager: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates free

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.