ZL300S mesin packing vertikal

1 Scope:

Cocog kanggo packing kanthi otomatis saka granules, ngudani, irisan-irisan, lumps, serbuk, lan sphericals, etc.

         model:    ZL300S
         tas ukuran:    L: 80mm-320mm
     W: 100mm-250mm
         kacepetan Packing:    15 ~ 60bags / min
         Power supply:    220V 50Hz 1Ph
         Compress akeh online:    6kg / c㎡ 620L / min
         Machine gangguan:    ≤75db
         daya Umum:    4.6kw
         bobot:    1180kg
         ukuran njaba:    2070mmx1275mmx1930mm

Detail produk

Informasi video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

mesin dilengkapi karo sumbu single utawa sistem kontrol servo sumbu pindho, sistem sealing horisontal dikendhalèkaké déning servo. mesin bisa nggawe 4 sisih sealing, tas ngadeg gusseted. Lan bisa karo auger ngisi, timbangan multi-sirah, sistem tuwung volumetrik.


  • Previous:
  • Next:

  • ff7efb552

  • 

    hubungi kita

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Zone, Shanghai, China Sales Manager: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates free

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.