ZL350 mesin packing vertikal

180 snacks Scope:

Cocog kanggo packing kanthi otomatis saka granules, ngudani, irisan-irisan, lumps, serbuk, lan sphericals, etc.

      model:       ZL350
      tas ukuran:       L: 80mm-430mm
        W: 90mm-350mm
      kacepetan Packing:       15 ~ 70bags / min
      Power supply:       220V 50Hz 1Ph
      Compress akeh online:       ≥6kg / c㎡
      Machine gangguan:       ≤75db
      daya Umum:       4.91kw
      bobot:       980kg
      ukuran njaba:       2050mmx1550mmx1800mm

 

 

 

 


Detail produk

Informasi video

SURPORTING

ciri & fitur Struktur utama:

1. mesin iki dilengkapi servo nyopir sistem kontrol monoaxial utawa biaxial. Servo kertas siji narik lan tetep nglacak kertas pindho narik bisa milih adhedhasar produk fitur anddifferent bahan diinget, lan kertas narik sistem byvacuum adsorption bisa milih kanthi tetep kertas narik Gamelan lan tas dawa akurat. 
Macem-macem panjaluk 2.To ketemu pangguna, rong pilihan sing kasedhiya kanggo mekanisme segel mburi: sistem driving pneumatic lan sistem servo driving.
3. gaya packing Diversified bisa dileksanakake kalebu jinis paket guling, sisih ironing paket, gusseting paket, paket telu, paket punching, multi-tas paket conjoint lan multi-tas paket conjoint karo setengah tas kertas.
4. Sawetara piranti ekstra bisa dilengkapi ing mesin, kayata komputer weigher multi-sirah, auger ngisi, ukuran elektronik, volumetrik piranti tuwung Isi lan ing.
5. Desain mesin sesuai standar National GMP, lan sistem pangayoman safety elektrik wis liwati CE pakewuh.


  • Previous:
  • Next:

  • platform

    Lifter

    multi-head

    auger filler

    screw lifter

  • 

    hubungi kita

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Zone, Shanghai, China Sales Manager: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates free

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.