Фото заедно по завршувањето на изложбата

Секој јули, изложбата Propack ќе се одржи во Шангај, ова е најдобриот и професионални изложба која има глобално влијание, додека Soontrue игра клучна улога во оваа изложба и секогаш, ние се заблагодарам за напорите на сите Soontrue луѓе платени во текот на шоуто.

1 (1)1 (2)


Време на мислењето: Aug-02-2018
WhatsApp Онлајн Chat!