DLS06

sl wengkuan:

Cocog jeung produk packing pinuh otomatis di powdery atanapi formulir granular kalawan kantong ukur linearity leutik.

      model:    DL-S06
      Bagging rentang ukuran:    L40-200mm
   W30-50mm
      speed packing:    20-60 cut / mnt      (Dumasar kana panjang kantong jeung karakteristik bahan)
      tipe catu daya:    1Ph.380V 50Hz
      Dikomprés kuantitas hawa:    6kg / cm2 600L / mnt
      Gawe bareng noise:    ≤68db
      pilem lebar Max:    600mm
      Ngeusian kapasitas:    0.5-50g dumasar granule
      Mesin Width:    1620mm

jéntré produk

Émbaran video

surporting

ciri & fitur Struktur utama:

1. sistem kontrol servo dipaké pikeun raising na nurunkeun horizontal sealing bar, nu ngaronjatkeun paking kapasitas, sarta nyandak robah gampang tina panjangna kantong ku saukur netepkeun data numerik.
2. timbangan-tabel ieu dikawasa ku servo motor, nu hiji adjustment sinkron leutik bisa dipigawé ku saukur netepkeun data numerik.
3. Produk fungsi memori data digunakeun pikeun operasi basajan. Nalika ngarobah ukuran produk, anu panjangna kantong bisa gampang robah ku netepkeun angka serial produk.
4. gabungan sareng produk rengse menata alat, cartooning mesin bisa ngabentuk garis produksi lengkep.
5. Coordinated kalawan loba ukur na ngeusian alat kayaning auger na volumetric alat cup keusikan keur ngukurna akurat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 单例_副本product-1_副本

    双例_副本             product-2_副本

  • 

    taros Kami

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Parabot Industrial, Shanghai, Cina Penjualan Manajer: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates bébas

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.