Doy packing with Multi-head weigher

stand pouch  Scope:           

Suitable  for weighing all kinds of solid, light particle, block product. Such as puffed food, snack food, nuts, seeds, almonds,          pistachios, pine nuts, seeds, fruit, jelly, soy food, frozen food, pet food etc. automatically feeding, can automatically take bag,        code printing, open bags, quantitative filling, filling nitrogen and heat sealing etc.

 

      model:    GDR100E 
      Ukuran kantong:    L: 120mm-300mm
     W: 90mm-210mm
      speed packing:    10 ~ 65bags / mnt
      tipe packing:    Nangtung pouch, kantong seleting, M kantong jsb tas teratur
      Sasayogian tanaga:    380V
      Niiskeun consuming hawa:    5-7kg / c㎡, 500L / mnt
      Paking bahan:    Hiji lapisan pe, pe kompléks pilem jsb
      kakuatan umum:    3.5kw
      beurat:    1000kg
      dimension luar:    2100mmx1280mmx1580mm

 

 

 


jéntré produk

Émbaran video

SURPORTING

ciri & fitur Struktur utama:

1. ngajalankeun mesin ieu dikawasa ku purwakarta kalawan layar LCD badag.
2. dilengkepan tracking gangguan otomatis, eupan balik sarta sistem alarming, éta ngalaksanakeun tampilan real-time dina kaayaan jalan.
3. Unik alat detecting mékanis pikeun tracking kantong kosong nyaéta sadia pikeun ngaronjatkeun dependability sealing.
Sistim nyetir 4.Main ieu dilarapkeun kalayan frékuénsi conversionwith Perda speed stepless maju. Unggal orientasi siklus nyaéta controlledby mékanisme tepat Cam ngabagi nepi ka rengse ngajalankeun mesin lengkep.
5. Unik cara gawé 10-stasiun ensures pangaruh packing idéal.
6. gabungan sareng multi-sirah weigher, auger na volumetric cup fillingdevices keur ngukurna akurat.
7.The rarancang mesin conforms kana standar nasional GMP, sarta sistem perlindungan kaamanan theelectric kaliwat CE norma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • platform

    Lifter

    multi-head

    auger filler

    screw lifter

  • taros Kami

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Parabot Industrial, Shanghai, Cina Penjualan Manajer: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    bérita paling énggal

    Upsates bébas

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.