YL400 mesin packing nangtung

liquid wengkuan:

1. Kadaharan: bumbu kécap, bodas endog, jus sayur, jam, saos Salad, saos hick chill (homogen), lauk jeung isina daging, Seroja nut tauco, sweetened némpelkeun buncis sarta isina séjén ogé inuman tina bulk badag.

2. Non-dahareun: minyak, detergent, gajih, némpelkeun industri jeung sajabana

 

      model:    YL400
      Ukuran kantong:    L: 120mm-500mm
     W: 100mm-250mm
      speed packing:    4 ~ 20bags / mnt
      Ngeusian kapasitas:    500-7500g
      Paking bahan pilem:    Ny / pe, jsb
      Sasayogian tanaga:    380V 50Hz 1Ph
      Niiskeun consuming hawa:    6kg / c㎡ 300L / mnt
      Mesin noise:    ≤75db
      kakuatan umum:    3kw (teu kaasup sistem ngeusian)
      beurat:    620kg
      dimension luar:    1300mmx900mmx2000mm

jéntré produk

Émbaran video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

1.-precision High bagging otomatis, ngeusian sarta paking pikeun tinggi-viskositas na-suhu luhur bahan;

2. Extruding na decompressing bungkusan.

3. korosi-tahan bahan pikeun sanitasi tinggi-baku;

4. baja Méh sakabéh steel, mastikeun sanitasi dahareun luhur sarta lalawanan korosi alus struktur utama padet, kalayan multi-basa MMI, gampang pikeun operasi;

5. Ngidinan kombinasi optimal kalayan rupa-rupa ngeusian sistem pikeun hasil bungkusan pangalusna.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • taros Kami

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Parabot Industrial, Shanghai, Cina Penjualan Manajer: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    bérita paling énggal

    Upsates bébas

    https://www.facebook.com/soontruevenus.oversales