ZB803 tipe bantal mesin packing

shaqima_副本 wengkuan:

Cocog jeung bungkusan sekundér jajan, roti, kueh garing, permen,

poean produk, hardware, kotak atawa baki produk teratur jsb

 

      Model:      ZB803
      Bagging size range:      L 150-990mm
     W100-350mm
     H 20-120mm
      Max packing film width:      800mm
      Packing speed:      10-80bags/min
      Power supply type:      1Ph.220V 50Hz
      General power:      6KW
      Machine weight:      1150Kgs
      Machine dimensions:      2900X1200X1800mm

jéntré produk

Émbaran video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

Struktur mesin 1.The dirancang ogé, gampang pikeun mertahankeun, low ribut, teu kedah ngalakukeun mun loba nyaluyukeun, mesin buka langsung maké.

mesin 2.The bisa milih pikeun alat-alat jeung conveyor dahar otomatis, alus expansibility.

3.All-Tujuan kantong urut, bisa nyaluyukeun kalawan bébas. Operasi gampang tur gancang.

4. Desain mesin conforms kana standar nasional GMP. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    taros Kami

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Parabot Industrial, Shanghai, Cina Penjualan Manajer: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates bébas

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.