ZL300S mesin packing nangtung

1 wengkuan:

Cocog jeung packing pinuh otomatis tina granules, strips, keureut, lumps, powders, sarta sphericals, jsb

         model:    ZL300S
         Ukuran kantong:    L: 80mm-320mm
     W: 100mm-250mm
         speed packing:    15 ~ 60bags / mnt
         Sasayogian tanaga:    220V 50Hz 1Ph
         Niiskeun consuming hawa:    6kg / c㎡ 620L / mnt
         Mesin noise:    ≤75db
         kakuatan umum:    4.6kw
         beurat:    1180kg
         dimension luar:    2070mmx1275mmx1930mm

jéntré produk

Émbaran video

Surporting

ciri & fitur Struktur utama:

mesin geus dilengkepan sumbu tunggal atawa sistem kontrol servo sumbu ganda, sistem sealing horizontal ieu dikawasa ku servo. mesin bisa nyieun 4 sisi sealing, kantong stand gusseted. Tur bisa disambungkeun jeung auger filler, timbangan multi-sirah, sistem cup volumetric.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ff7efb552

  • 

    taros Kami

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Parabot Industrial, Shanghai, Cina Penjualan Manajer: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates bébas

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.