ZL350 mesin packing nangtung

180 snacks wengkuan:

Cocog jeung packing pinuh otomatis tina granules, strips, keureut, lumps, powders, sarta sphericals, jsb

      model:       ZL350
      Ukuran kantong:       L: 80mm-430mm
        W: 90mm-350mm
      speed packing:       15 ~ 70bags / mnt
      Sasayogian tanaga:       220V 50Hz 1Ph
      Niiskeun consuming hawa:       ≥6kg / c㎡
      Mesin noise:       ≤75db
      kakuatan umum:       4.91kw
      beurat:       980kg
      dimension luar:       2050mmx1550mmx1800mm

 

 

 

 


jéntré produk

Émbaran video

SURPORTING

ciri & fitur Struktur utama:

1. mesin ieu dilengkepan servo nyetir sistem kontrol monoaxial atanapi biaxial. Servo kertas tunggal narik tur servo kertas ganda narik bisa dipilih dumasar produk ciri anddifferent bahan packing, jeung kertas narik Sistim byvacuum adsorption bisa dipilih pikeun pinuh tetep kertas narik lemes jeung kantong panjangna akurat. 
Rupa tungtutan 2.To papanggih pamaké, dua pilihan nu sadia pikeun mékanisme segel tungtung: Sistim nyetir pneumatic sarta sistem servo nyetir.
3. gaya paking Diversified bisa dipigawé kaasup tipe pakét bantal, samping ironing pakét, gusseting pakét, pakét triangular, pakét punching, multi-kantong pakét conjoint sarta multi-kantong pakét conjoint kalawan satengah kantong ditinju.
4. Sababaraha alat tambahan bisa dilengkepan on mesin, sapertos komputerisasi weigher multi-sirah, auger filler, skala éléktronik, volumetric alat cup keusikan jeung saterusna.
5. Desain mesin conforms kana standar nasional GMP, sarta sistem perlindungan kaamanan listrik kaliwat CE norma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • platform

    Lifter

    multi-head

    auger filler

    screw lifter

  • 

    taros Kami

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Parabot Industrial, Shanghai, Cina Penjualan Manajer: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates bébas

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.