Snart levering av kjæledyrmatpakkemaskin

cd00f771

Datert 10. august, endelig har vi ferdigstilt all kjæledyrmatpakkemaskinen til kunden vår, totalt 8 beholdere, den inkluderer horisontal pakkemaskin, Vertikal pakkemaskin, doypack maskin.vi forventer at de snart kan forbedre automatiseringen på kundesiden.

Hvem ville trodd for ti år siden at kjæledyrene våre ville ha måltidsalternativer som inkluderer utvalgte kutt av protein, sauser og måltidsforsterkere og frysetørkede ingredienser?Det moderne dyrefôrmarkedet er virkelig et produkt av omfattende industritrender mot humanisering av våre lodne venner og premiumisering av maten og godbitene deres.

Ettersom kjæledyr i økende grad blir en integrert del av familiene våre, ser vi på dem som individer med distinkte preferanser og personligheter.Det følger bare av at dagens kjæledyrmat og godbitemballasje hengir seg til og appellerer til alle fem sansene, både for kjæledyr og deres foreldre.

Lær hvordan pakkemaskiner for kjæledyrmat fungerer, om automatisering er riktig for deg, hvordan du velger riktig utstyrsprodusent og mye mer!Vær så snillcokontakt oss.


Innleggstid: 11. august 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
WhatsApp nettprat!