Soontrue Honor manumalo i luga ole 500 gaosi oloa

talafou-2
I le fonotaga, o le lisi o le pito i luga 500 Manufacturing Enterprises i Guangdong i le 2021 na tatalaina, ma Foshan Soontrue Machinery Equipment Co., Ltd. toe manumalo i le mamalu! Foshan soontrue ituaiga aafiaga ma alamanuia saofaga ua aloaia atoatoa i le alamanuia.Soontrue o le a, e pei lava o taimi uma, faʻamautinoa le maualuga, faʻaauau le fausiaina o suʻesuʻega ma mea fou, fatuina le maualuga maualuga mo tagata faʻatau, faʻaauau le fausiaina o suʻesuʻega ma mea fou, fatuina le maualuga o le tau mo tagata faʻatau.
talafou-3
O le autu o lenei fonotaga tele o le "Numera atamai, Suia le lumanaʻi, faʻamalosia le atinaʻeina maualuga o fale gaosi oloa".E tatau i pisinisi ona tausisi i le toe fuata'iga ma le atina'e, fa'afouga ma le atina'e, fa'aleleia ma le atina'e, ma fa'aauau pea ona faia ni fa'amanuiaga fou o le atina'eina maualuga o le gaosiga o fale gaosi oloa a Guangdong.Foshan Soontrue na filifilia e avea o se tasi o le 500 pito i luga gaosi oloa i Guangdong Province, lea e fai ma sui o le atinaʻe o le taʻitaʻi i le fale gaosi oloa guangdong, faʻamalosia malosi le atinaʻeina vave o le gaosiga o Guangdong, ma tauau o se malosi taua e faʻaleleia ai le faʻaleleia o pisinisi a Guangdong. Itumalo.

I le 2022, pine soontrue o le a tuleia i luma "faʻapitoa, faʻaleleia ma uiga" le taʻiala taʻiala ma faʻamalosia faʻamalosia le malosi atoatoa o atinaʻe, faʻaleleia pea le faʻafouina o tekonolosi oloa, ma tuʻufaʻatasia ma le Initaneti o mea, faʻamatalaga tetele, se augatupulaga fou o tekinolosi faʻamatalaga, e pei o le atamai faʻapitoa e faʻavavevave ai le faʻatinoina o le gaosiga o numera ma le atamai suiga, le gaosiga o le eletise atinaʻe maualuga.


Taimi meli: Feb-14-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!