Babagan awake dhewe

38a0b923

perusahaan Soontrue dibangun ing 1993, We are a perusahaan grup karo telung pabrik ing China. markas iki dumunung ing ShangHai. Ing pabrik ShangHai kita utamané Manufaktur ing vèrtikal mesin packing, mesin Pre-digawe tas diinget. Multi-lane mesin packing, House ditahan mesin packing tissue. Ing cabang Foshan Soontrue kita, utamané Manufaktur mesin packing horisontal. Ing cabang Chengdu Soontrue kita, utamané Manufaktur mesin Processing pangan.

Kanthi perkembangan kanthi cepet saka packing industri machinery in China, minangka supplier profesional pengabdian kanggo R & D, Pabrik lan layanan saka packing mesin, Soontrue tansah nyoba apa luwih apik terus-terusan nambah kualitas produk lan layanan lan bali klien ing angka inti saka Innovation , Akurasi, Passion, Kehakiman lan Service minangka motivity sawijining. Iku luwih 25 taun wiwit madegé Soontrue ing 1993. Miturut arep liwat karibedan, Soontrue wis ngalami évolusi saka cilik kanggo amba lan banget kuwat, kang bebarengan karo perkembangan industri packing mesin nasional lan didhukung dening ewu pangguna pungkasan .

Kanti kanggo kahanan saya competitive ing packing pasar machinery saiki, Soontrue wis dideleng orientasi dhewe ing chain industri packing kanggo mbangun account gambar anyar dening nyepetke wiwitan upgrade saka idea Manajemen lan imbuhan saka struktur produk, reformasi lan optimalisasi organisasi interior struktur, prosedur bisnis, sistem Manajemen lan makna saka budaya perusahaan, kang Forges pasukan competitive sawijining inti kanggo entuk sesanti dadi Pabrik ndhuwur-peringkat peralatan mesin internasional.

Kawulo bakal kanggo tenet saka klien-oriented, teknologi-mimpin, talent basis lan kualitas urip sing terus-terusan njelajah lan usaha kanggo nggawe Angka sing luwih dhuwur kanggo klien kita jembar karo produk lan layanan kelas dhuwur.



Tampilan Online Chat!