• 2 (1)
  • 2 (2)

perusahaan Soontrue dibangun ing 1993, We are a perusahaan grup karo telung pabrik ing China. markas iki dumunung ing ShangHai. Ing pabrik ShangHai kita utamané Manufaktur ing vèrtikal mesin packing, mesin Pre-digawe tas diinget. Multi-lane mesin packing, House ditahan mesin packing tissue. Ing cabang Foshan Soontrue kita, utamané Manufaktur mesin packing horisontal. Ing cabang Chengdu Soontrue kita, utamané Manufaktur mesin Processing pangan.

 

    kegiatan anyar

    Saben Juli, pameran Propack bakal dianakaké ing Shanghai, iki sing paling lan profesional pameran kang pengaruh global, nalika Soontrue peran tombol ing pameran iki tansah, kita matur kanggo gaweyan kabeh wong Soontrue mbayar sak gambar.

    ndeleng liyane
    
    Tampilan Online Chat!