O Zhaoda e taʻitaʻia malosi e faʻaauau pea taumafaiga, Jingdong ma isi 6 poloketi na sainia se konekarate e nofo i Dushan Port!

1
I le aoauli o Iuni 18th, na faia ai le sauniga o le sainia o le Dushan Port Economic Development Zone project i Pinghu Conference Center.Taitai o Pinghu City, e pei o Zhong Xudong, Liu Jiean, Chen Qunwei, Shen Youfeng, taitai o matagaluega talafeagai a Pinghu City, ma Mu Yunan o Dushan Port Economic Development Zone, etc.Bian ka, sui peresitene o Jingdong Group, Tong Youzhi , taitaifono o Kaifa Pharmaceutical Co., Ltd., Luo Lihua, taitaifono o Lofont Pharmaceutical Co., Ltd., Huang Song, taitaifono o Songchuan Group, Chen Zhong, taitaifono o Zhiguang o le Iunivesite o Zhejiang, Xiang Weidong, pule sili o Fuyi Environmental Sa auai le Vaega o Puipuiga ma isi malo i le sauniga o le saini.
2 3 4 5 6 7
Dushan Port Economic Development Zone ua sainia le 6 poloketi ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e tusa ma le 7 piliona yuan. Faatasi ai ma i latou, o le e-pisinisi pisinisi paka poloketi a Jingdong Group, o se tasi o kamupani pito i luga o le 500 o le lalolagi, o le faʻalauteleina o tupe faavae poloketi o paionia pharmaceutical ma fou. vailaʻau faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 100 miliona tala Amerika, ma le poloketi faʻapitoa a le Lefentai eletise, ma isi. lea e ogatasi ma le atinae o alamanuia orientation o Dushan Port Tamaoaiga ma Tekinolosi Atinae Sone, ma o le a tui malosi malosi e tau ai le "Big Port Dream" ma faatelevaveina le atinae o le tamaoaiga o le taulaga.
8
O le sauniga o le sainia sa taitaia e Chen Qunwei, sui pulenuu o Pinghu Municipal People's Government.
9
Fa'atomuaga o le poloketi fa'afaigaluega10
Sui failautusi o le komiti pati a le malo ma le pulenuu o ZhongXuDong lauga, na ia muamua e fai ma sui o le komiti a le malo o le CPC ma le malo o le malo, i le sologa lelei o le galuega faatino ma saini faailoa atu le faamalo mafanafana, fai mai ZhongXuDong i tausaga talu ai nei, matou te pipii atu i tulaga tetele. tauaveina galuega tetele, i le galuega tele e faalauiloa ai le atinae, piliona galuega faatino, le lalolagi pito i luga 500, pisinisi faava o malo taʻitaʻia pisinisi e pei o se numera tele o galuega faatino maualuga. , o se pou malosi o le tuputupu aʻe o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le taulaga, faʻatasi ai ma se atinaʻe lelei i tausaga talu ai. , ma fa'ao'o atu le malosi tele i totonu o le atina'e tau tamaoaiga maualuga o Dushan Port Area ma e o'o lava ia Pinghu.Mr.Na iu lava ina fai mai Zhong Xudong o le sainia o le konekarate o le amataga lea o le galulue faatasi.O matagaluega talafeagai a Pinghu ma Dushan Port Economic Development Zone o le a faʻaauau pea le agaga o le "Dianxiao Err", fausia se siosiomaga pisinisi muamua, faia taumafaiga faʻatasi e faʻavave le poloketi, ma taumafai mo le vave maeʻa ma le gaosiga o le poloketi.Matou te faʻamoemoe foi e mafai ona e faʻalauteleina le Pinghu ma faʻafeiloaʻi nisi galuega sili ona maualuga i Pinghu e faʻamalosia ai le atinaʻeina o Pinghu ma ausia se tulaga manumalo-manumalo.
O le ata
O lenei tausaga o le amataga o le faatinoga o le "eseesega" fuafuaga, dushan taulaga sone atinae tamaoaiga e pei o le pinghu "o pou faaniukilia phnom penh uaea siliva" atinae mamanu o le "South Pole" ma le "auro siliva auro" node, pinghu o le ki. e fausia se atinae tau alamanuia le faavae autu, talu mai lenei tausaga, tamoe i luma, tulituliloaina, aemaise lava mo le malosi tele, faateleina le malosi o alamanuia faafuainumera faatosina, tasi le poloketi o le sefulu piliona yuan ua sainia, ma lua galuega faatino ua maea.O le tupe faavae mai fafo konekarate ua 98 miliona tala Amerika, fa'amauina mo le 54.4% o le galuega faaletausaga. Maea 63.3511 miliona tala Amerika o tupe faavae mai fafo, 71.18% o le sini faaletausaga;O le tupe teu faafaigaluega i totonu o le atunuu i fafo atu o le aai na ausia 3.086 piliona yuan, 56.63% o le sini faaletausaga; Faʻamaeʻaina le tamaoaiga numera ma 323 miliona yuan o tupe. I aso nei, o le sainia ma le faʻamautuina o galuega faatino e 6 ua faʻamalosia malosi ai le faʻataunuʻuina o le "Dagang Dream" ma le faʻavaveina o le fausiaina o le tamaoaiga i tafatafa o le taulaga.O le a le fa'agaloina lo tatou ulua'i fa'anaunautaiga, fa'aauau pea ona tamomo'e, ma fa'afeiloa'i le selau tausaga o le fa'avaeina o le Pati fa'atasi ma ni taunu'uga lelei o atina'e maualuluga.

Fa'aofiina o le aufaipisinisi ma poloketi

JD Group Dushangang Modern E-commerce Industrial Park Poloketi
O le tagata teu tupe, Jingdong Group, tulaga 102nd i le 2020 Fortune Global 500, na lisiina i luga o le NASDAQ Stock Exchange i le Iunaite Setete ia Me 2014. O se pisinisi e-pisinisi fa'apitoa i Saina. O le JD Intelligent Industry Development Group o se lala. o le JD Group o loʻo tuʻuina atu le pulega o aseta tetele ma auaunaga faʻapitoa. O le taimi lenei, ua fuafua e teu faʻafaigaluega ma fausia le Jingdong Dushan Port Modern E-commerce Industrial Park i Dushan Port Economic Development Zone, ina ia fausia ai se paka faʻapisinisi faʻapitoa e tuʻufaʻatasia le atamai tuʻufaʻatasia, nofoaga autu o faamatalaga, e-pisinisi i luga o tuaoi, ma faleteuoloa tulaga maualuga faaonaponei. O le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega o le poloketi e 3,6 piliona yuan, o le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega o le vaega muamua e tusa ma le 1 piliona yuan, ma le fanua o le poloketi e 134 mu.

Fa'aaogāina le galuega fa'atupu fa'atuputelega o le puclomide fa'afoma'i
Pioneer Pharmaceutical ose kamupani o lo'o taula'i ile su'esu'ega ma le atina'eina o vaila'au fa'afoma'i, su'esu'ega ma le fa'atauaina o togafitiga fou.O le a lisiina i luga o le laupapa autu o le Stock Exchange a Hong Kong i le 2020, ma ua tuuto atu e avea ma taʻitaʻi i le suʻesuʻega, atinaʻe ma faʻatau pisinisi o togafitiga fou. O le vaega lona lua o le poloketi o loʻo fuafua e teu faʻafaigaluega i Dushan Port Economic Development Sone, faatasi ai ma le aofaiga fuafuaina o tupe teufaafaigaluega e $105 miliona ma se tupe faavae faatoa faamauina e $33.5 miliona, e aofia ai se fanua e tusa ma le 42 mu.O lo'o fa'atinoina i le gaosiga ma le fa'atau atu o le poloketi proclutamine ma le fa'aletausaga o le 63 tone, ma o oloa autu o le proclutamine ma le foritane.Fa'ailoga: COVID-19, metastatic castration-resistant prostate cancer ma metastatic breast cancer, androgen alopecia and acne. A mae'a le poloketi, e fa'amoemoe e ausia tupe maua fa'aletausaga o le 2.5 piliona yuan ma tupe maua lafoga o le 80 miliona yuan.
Lifengtai galuega fa'aletausaga o le 60,000 tone o galuega fa'aopoopo fa'apitoa fa'aeletoroni fou
O galuega (Hong Kong) co., LTD.O se aoina i totonu o falegaosimea ma suʻesuʻega ma atinaʻe nofoaga autu, pulega o gaosiga o se kamupani atoatoa, o se vailaau faʻapolofesa foaming agent, calcium zinc stabilizer ma WPC laupapa palasitika lubricants ma faʻaopoopoga faʻapitoa ma mea faʻatau oloa, ma le 'auʻaunaga ma avetaʻavale o tekinolosi foaming , laupapa ma palasitika, ua manumalo i le tele o mea fou a le atunuu pateni. O le fuafuaga o le teu faafaigaluega i le fausiaina o mea faaeletonika mea faapitoa suesuega ma atinae ma le gaosiga o galuega faatino i Dushan Port Economic Development Zone, faatasi ai ma se galuega faatino faaletausaga o 60,000 tone o fou faaeletonika fesoasoani faapitoa, o le aofaiga o tupe teufaafaigaluega o le galuega faatino e 105 miliona tala, o le tupe faavae faamauina o le 35 miliona tala, o le faaaogaina o fanua e tusa ma le 58 mu, o le tau o galuega faatino faaletausaga e tusa ma le 1.2 piliona yuan, o le lafoga faaletausaga e tusa ma le 48 miliona yuan.

SomoniPoloketi o Mea Fa'akomepiuta Fa'apipi'i Atamai
Soontrue vaegao se aofaʻiga o suʻesuʻega ma atinaʻe ma gaosiga o mea tau masini, mamanu fofo ma auaunaga, fale gaosi oloa uma atamai faʻatasi ma i le tuʻufaʻatasia o atinaʻe tekonolosi, o le pine sichuan o le faʻailoga a Saina, faʻapipiʻiina pisinisi masini i Saina e taʻimua i totonu. suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe gaosiga faʻapipiʻiina masini, masini meaʻai ma meafaigaluega, o loʻo i ai nei pateni 128. O le fuafuaga o le faʻatūina lea o se atinaʻe gaosi oloa i Dushan Port Economic Development Zone, auai i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o mea faʻapipiʻi otometi laina gaosiga, aemaise lava e aofia ai masini afifi talafeagai mo mea e manaomia i aso taitasi, sapalai soifua maloloina ma taimi paganoa fanua meaai ma lima masini atamai, ma isi. .A maeʻa ma faʻagaioiga, o loʻo faʻamoemoeina o le a oʻo atu i le 1 piliona yuan le tupe maua faʻatau ma o le lafoga faʻaletausaga o le 50 miliona yuan.
.
Zhejiang University Light Pinghu Digital Economy Industrial Park
Zhejiang zhejiang iunivesite malamalama tekinolosi co., LTD.O se atinaʻe soʻotaga o le iunivesite o zhejiang, o se atinaʻe tekonolosi maualuga e faʻavae i luga o fale suʻesuʻe a le atunuʻu o le iunivesite o zhejiang ma le inisitituti o le iunivesite o zhejiang. O le faʻafaigaluegaina o le poloketi i le taulaga o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le fausiaina o le paka tau pisinisi, o le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega. 1 piliona yuan, tupe faavae faamauina o le 300 miliona yuan, e uiga i 107 eka o fanua, o le malamalama o le fausiaina o le nofoaga autu o le iunivesite zhejiang, nofoaga autu faʻataʻitaʻiga numera o le saienisi ma tekinolosi, faʻavae tekinolosi faʻainisinia, tomai maualuga tagata talenia faʻavae faʻavae, o le folasaga o pisinisi numera tau tamaoaiga filifili ma au fou, Taulai atu i le atinaʻeina o meafaigaluega maualuluga gaosiga, faʻamatalaga faʻaeletoroni, taʻavale fesoʻotaʻi atamai ma isi pisinisi numera ma pisinisi lagolago, e tuʻuina atu ai le lagolago faʻapitoa ma se tulaga taua mo le atinaʻeina o pisinisi faʻatekonolosi numera Pinghu .
Poloketi Fou Denitration Catalyst (Taleni).
O le poloketi na faalauiloaina e le polofesa iunivesite o fudan ma lana au, e faalagolago i le matagaluega o le siosiomaga o le iunivesite o fudan ma le falesuesue autu o le iunivesite o fudan mo le puleaina o le eleelea o le ea, o le atinaʻeina manuia o se tupulaga fou o le maualalo o le vevela o le siosiomaga denitration catalyst, ausia suʻesuʻega manumalo le taui lona lua o le faasaienisi faalenatura ma tekinolosi o Shanghai, o le galuega faatino e maua i le 2020 le ipu lona fa "vaa mumu" jiaxing lalolagi pisinisi tauvaga taui muamua.O le taimi lenei, i le mafutaga faaleaoaoga a le Nofoaga Autu Fou e lua o Dushan Port Tamaoaiga Sone Atinae, tatou auai i le suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o mea autu o le faʻasologa fou o le denitrification catalyst.O le aofaʻiga o tupe faʻaalu a le poloketi e 10 miliona yuan, ma o le fua faʻaletausaga o meafaitino autu o le catalyst e 4000m³.A maeʻa lena, o le tupe maua faʻatauga faʻaletausaga e 100 miliona yuan, ma le lafoga faʻaletausaga e 6 miliona yuan.


Taimi meli: Iul-08-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
WhatsApp Online Chat!