DLS06

sl Scope:

Cocog kanggo produk packing kanthi otomatis ing powdery utawa wangun granular karo tas ukuran linearity cilik.

      model:    DL-S06
      Bagging sawetara ukuran:    L40-200mm
   W30-50mm
      kacepetan Packing:    20-60 Motong / min      (Adhedhasar dawa tas lan karakteristik materi)
      jinis sumber daya:    1Ph.380V 50Hz
      Compressed jumlahe online:    6kg / cm2 600L / min
      Apa gangguan:    ≤68db
      film jembaré Max:    600mm
      Isi kapasitas:    0.5-50g adhedhasar granule
      Machine Jembar:    1620mm

Detail produk

Informasi video

surporting

ciri & fitur Struktur utama:

1. Sistem kontrol servo digunakake kanggo mundhakaken lan Mudhunake horisontal sealing bar, kang mbenakake packing kapasitas, lan ngijini pangowahan gampang saka dawa tas dening mung nyetel data numerik.
2. ngebotake-meja dikendhalèkaké déning servo motor, kang imbuhan salaras cilik bisa dileksanakake dening mung nyetel data numerik.
3. Product fungsi memori data digunakake kanggo operasi prasaja. Nalika ngganti ukuran produk, dawa tas bisa gampang diganti dening setelan nomer serial produk.
4. Gabungan karo produk rampung ngatur piranti, cartooning mesin bisa mbentuk baris produksi lengkap.
5. Coordinated karo akeh ukur lan Isi piranti kayata auger lan volumetrik piranti tuwung Isi kanggo pangukuran akurat.


  • Previous:
  • Next:

  • 单例_副本product-1_副本

    双例_副本             product-2_副本

  • 

    hubungi kita

    • 86-15921556756
    • No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Zone, Shanghai, China Sales Manager: 86-15921556756
    • Venus_Soontrue@outlook.com
    • +8613258222186

    Upsates free

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.