Husholdningspapirudstilling |Nyt billede, nyt udstyr, nyt internet af tingene med automatisk mekanisk arm

Den 26. maj startede den 28. China International Disposable Paper EXPO som planlagt i Nanjing International Expo Center.Fagfolk fra hele verden samledes for at deltage i denne årlige branchebegivenhed.

På dette års husholdningspapirudstilling bragte Soontrue dette års intelligente boks- og palleteringsløsninger med manipulatorarm og smart IoT-system til at skinne, opfylder virksomhedernes forskellige behov og sætter sejl til smart fremstilling!

Nyt udstyr, nyt IoT

Som en benchmark-virksomhed i hele emballageindustrien fortsætter Soontrue med at gøre en indsats inden for smart emballageteknologi.Den smarte robotboks- og palleteringsproduktionslinje, der er udstillet denne gang, integrerer soft drawing, single pack og bundle pack boxing løsninger.

snart sandt

Intelligente bokse- og palleteringsløsninger med manipulatorarm

● Blødt tegnepapir-bokseløsning med manipulatorarm til e-handel

Sammensat af ZB300H enkeltpakkemaskine og ZX660E e-handelsboksemaskine med manipulatorarm, kan ettrinsløsningen fra råmaterialer til færdige produkter opfylde kundernes differentierede emballagebehov.

640

● Blødt tegnepapir bundt Boxing Solution

Sammensat af ZB300HN enkeltpakkemaskine, TD300AN bundtpakkemaskine, ZX660B bokse- og palleteringsmaskine med manipulatorarm.Flere udstyr arbejder sammen med fleksibilitet og nøjagtighed og opnår en effektiv produktion af høj kvalitet.

snart sandt-02
640 (1)

● Servietpakkeløsning

ZB800M servietrørsfilmpakkemaskine, emballeringshastigheden er 40 ~ 75 poser/min, drevet af et 10-akset servosystem, driften er mere stabil, og kunden kan tilpasse pakningsposens størrelse.

TD800M serviet færdiglavet posepakkemaskine, pakkehastigheden er 45-60 poser/min, stabil ydeevne og hurtig responshastighed.

ZH200 servokartoneringsmaskine, kartoneringshastigheden er 30-90 kasser/min, velegnet til papirkartonering og emballering af store størrelser, hvilket forbedrer produktionseffektiviteten.

640 (2)

● Soontrue Smart Factory Data Monitoring System

Soontrues innovationstempo er aldrig stoppet.Det har bygget en IoT-systemplatform til kunder i en konfigurationstilstand, som har realiseret tredimensionel visualisering, informationsintegration og fjernstyring og -styring og har forbedret informations- og visualiseringsniveauet for udstyrsstyring.

Udstillingssted

snarttrue-03
snarttrue-05
snarttrue-07
snarttrue-04
snarttrue-06
snartsand08
640 (3)

Snart sandt

Uendelig innovation integreret i produktet; 

Medbring den ultimative nye emballageoplevelse; 

Visdom skaber et behageligt liv!


Indlægstid: 31. maj 2021

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os
WhatsApp online chat!