News

  • Soontrue Company Introduction

    Soontrue Group —- Established in 1993, Shanghai Soontrue Group consist of Foshan Soontrue Machinery Equipment Co.,Ltd, Shanghai Soontrue Machinery Equipment Co.,Ltd, Chengdu Soontrue Machinery Equipment Co.,Ltd. With good relationship with world famous brands, we keep innovating our machin...
    Waca liyane
  • prayaan Carnival sawise show Propack!

    prayaan Carnival sawise show Propack!

    Waca liyane
  • Photo bebarengan sawise pameran

    Photo bebarengan sawise pameran

    Saben Juli, pameran Propack bakal dianakaké ing Shanghai, iki sing paling lan profesional pameran kang pengaruh global, nalika Soontrue peran tombol ing pameran iki tansah, kita matur kanggo gaweyan kabeh wong Soontrue mbayar sak gambar.
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!