Kako napraviti pečat za punjenje okomitog oblika VFFS Stroj za pakiranje radi

Vertikalni strojevi za punjenje i brtvljenje za pakiranje-1

Vertical form fill seal (VFFS) strojevi za pakiranjekoriste se u gotovo svakoj industriji danas, s dobrim razlogom: to su brza, ekonomična rješenja za pakiranje koja štede dragocjeni podni prostor postrojenja.

Oblikovanje vrećice

Odavde film ulazi u sklop cijevi za oblikovanje.Kako prelazi na rame (ovratnik) na cijevi za oblikovanje, savija se oko cijevi tako da je krajnji rezultat duljina filma s dva vanjska ruba filma koji se preklapaju.Ovo je početak procesa oblikovanja vrećice.

Cijev za oblikovanje može se postaviti za izradu preklopne brtve ili rebraste brtve.Preklopno brtvljenje preklapa dva vanjska ruba filma kako bi stvorilo ravno brtvljenje, dok perajno brtvljenje spaja unutarnje strane dva vanjska ruba filma kako bi stvorilo brtvljenje koje strši, poput peraje.Preklopna brtva općenito se smatra estetski ugodnijom i koristi manje materijala od perajne brtve.

Rotacijski enkoder postavljen je blizu ramena (ovratnika) cijevi za oblikovanje.Pokretni film u kontaktu s kotačićem kodera ga pokreće.Za svaku duljinu kretanja generira se impuls koji se prenosi na PLC (programabilni logički kontroler).Postavka duljine vrećice postavljena je na zaslonu HMI (sučelje čovjeka i stroja) kao broj i kada se postigne ova postavka, transport filma se zaustavlja (samo na strojevima s povremenim kretanjem. Strojevi s kontinuiranim kretanjem se ne zaustavljaju.)

Vertikalni strojevi za punjenje i brtvljenje za pakiranje-2


Vrijeme objave: 27. srpnja 2021

Pošaljite nam svoju poruku:

Ovdje napišite svoju poruku i pošaljite nam je
WhatsApp Online Chat!