за нас

38a0b923

Soontrue претпријатие е изградена во 1993 година, Ние сме група претпријатие со три фабрика во China. Седиштето се наоѓа во Шангај. Во нашата фабрика Шангај главно за производство на вертикална пакување машина, pre-направени торба пакување машина. Мулти-шумата пакување машина, куќа чекање ткиво пакување машина. Во нашата FoShan Soontrue гранка, главно за производство Хоризонтална пакување машина. Во нашата Soontrue Ченгду филијала, главно за производство на храна машина.

Со брзиот развој на пакување машинската индустрија во Кина, како професионална снабдувач посветен на R & D, производство и сервис на машини за пакување, Soontrue секогаш се обидува да го направи подобро за постојано подобрување на квалитетот на производите и услугите и да се врати клиенти во рамките на основните вредности на иновации , прецизност, страст, правда и сервис како свој motivity. Тоа е повеќе од 25 години од основањето на Soontrue во 1993 година се случува низ тешкотии, Soontrue доживеа еволуцијата од мали до големи и слаб до силен, што е заедно со развојот на националната пакување машинската индустрија и е поддржан од илјадници крајниот корисник .

Со цел да се поконкурентна ситуација во тековната пакување пазар машини, Soontrue ги разгледа своите ориентација во пакување индустрија синџир да се изгради сосема нов имиџ со забрзување на надградба на управување со идејата и приспособување на производот структура, реформирање и оптимизирање на внатрешни организација структура, постапка бизнис, управување со системот и значењето на корпоративна култура, која ковачниците неговото јадро конкурентна сила за да се постигне оваа визија да стане меѓународен производство топ-ранг машини и опрема.

Ние и понатаму ќе се придржуваат до начело на клиент-ориентирана, технологијата управувано, талент-базирани и квалитет како животот постојано да истражуваат и да се стремиме да се создаде поголема вредност за нашата огромна клиенти со висока класа производи и услуги.


WhatsApp Онлајн Chat!