• 2 (1)
  • 2 (2)

Soontrue претпријатие е изградена во 1993 година, Ние сме група претпријатие со три фабрика во China. Седиштето се наоѓа во Шангај. Во нашата фабрика Шангај главно за производство на вертикална пакување машина, pre-направени торба пакување машина. Мулти-шумата пакување машина, куќа чекање ткиво пакување машина. Во нашата FoShan Soontrue гранка, главно за производство Хоризонтална пакување машина. Во нашата Soontrue Ченгду филијала, главно за производство на храна машина.

 

    Скорешна активност

    Секој јули, изложбата Propack ќе се одржи во Шангај, ова е најдобриот и професионални изложба која има глобално влијание, додека Soontrue игра клучна улога во оваа изложба и секогаш, ние се заблагодарам за напорите на сите Soontrue луѓе платени во текот на шоуто.

    Гледај Повеќе
    WhatsApp Онлајн Chat!