Babagan awake dhewe

Tim sing Mbantu Sampeyan Sukses

Shanghai Soontrue utamane nggawe mesin pengepakan jaringan rumah tangga, mesin pengepakan vertikal, mesin pengepakan tas sing wis digawe puteran, mesin pengepakan multi-lane, baris ngatur produk, robot packer kasus lan liya-liyane.

Tim sing Mbantu Sampeyan Sukses

Manufaktur Chengdu Soontrue kanggo bakery lan industri beku cepet.Kita nyedhiyakake industri roti kanthi garis pembentuk kue Bulan sing apik, mesin panggang kue, mesin Tidy-up kacepetan dhuwur, mesin Dorayaki, lsp

Tim sing Mbantu Sampeyan Sukses

Foshan Soontrue Machinery Equipment Co., Ltd dibangun ing taun 1993, lan dumunung ing Foshan, Guangdong, China kanthi pabrik ing 40.000 meter persegi lan jumlah staf luwih saka 500.

4
5

SOONTRUE

Didegake ing taun 1993, Soontrue minangka produsen mesin pengepakan profesional internasional, sing melu R&D, manufaktur, dodolan lan sawetara layanan liyane.

Saiki, sistem pengepakan otomatis Soontrue utamane duwe enem seri, lan sekitar sewidak model.Digunakake sacara wiyar ing panganan, minuman, obat-obatan, uyah, piranti keras lan listrik, produk kimia saben dina, aksesoris sanitasi lan kertas kanggo urip saben dina.Brand of Soontrue saiki wis diratifikasi dening masyarakat.

Kantor pusat Soontrue dumunung ing Shanghai, sing diarani Shanghai Soontrue Machinery Equipment Co., Ltd, kanthi kalebu basis manufaktur liyane, yaiku, FoShan Soontrue Enterprise, ChengDu Soontrue industrial Co., Ltd.

Kalebu kemampuan R&D gedhe, sistem manufaktur sing sampurna lan web sales & layanan sing amba.

加工01
加工03

PERALATAN PENGOLAHAN

Pabrik: Umume produsen tuku kabeh bagean saka njaba lan mung ngumpul ing pabrik, Soontrue ngeyel CNC dhewe kanggo njamin kualitas!

abou-us (1)
abou (2)
abou-us (3)

Latar mburi perusahaan
Soontrue utamane khusus ing manufaktur mesin kemasan.Kang diadegaké ing 1993, karo telung dhasar utama ing Shanghai, Foshan lan Chengdu.Kantor pusat dumunung ing Shanghai.Jembaré tanduran udakara 133.333 mèter persegi.Luwih saka 1700 staf.Output taunan luwih saka USD 150 yuta.Kita minangka pabrikan utama sing nggawe mesin pengepakan plastik generasi pertama ing China.Kantor layanan pemasaran regional ing China (kantor 33).kang dikuwasani 70 ~ 80% pasar.

Industri Kemasan
Mesin pengepakan Soontrue akeh digunakake ing kertas tisu, panganan cemilan, industri uyah, industri roti, industri panganan beku, kemasan industri farmasi lan kemasan cair dll. Soontrue tansah konsentrasi ing baris sistem pengepakan otomatis kanggo proyek kalkun.

Apa Pilih Soontrue
Sajarah lan ukuran perusahaan nggambarake stabilitas peralatan nganti sawetara;Iku uga mbiyantu kanggo njamin layanan sawise-sales peralatan ing mangsa.

Akeh kasus sing sukses babagan garis kemasan otomatis wis digawe kanthi cepet kanggo pelanggan domestik lan luar negeri.Kita duwe pengalaman luwih saka 27 taun ing lapangan mesin kemasan kanggo menehi layanan sing paling apik.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
Chat Online WhatsApp!