Rreth nesh

38a0b923

ndërmarrje Soontrue është ndërtuar në vitin 1993, Ne jemi një ndërmarrje grup me tre fabrika në Kinë. Selisë është e vendosur në Shanghai. Në fabrikën tonë Shanghai kryesisht prodhimin e paketimit vertikale makine, makine para-bërë paketim qese. Multi-korsi paketim makine, House mbajë paketim ind makinë. Në degën tonë Foshan Soontrue, kryesisht prodhim makine horizontale paketim. Në degën tonë Chengdu Soontrue, kryesisht prodhim makine të përpunimit të ushqimit.

Me zhvillimin e shpejtë të paketimit industrisë së makinerive në Kinë, si një furnizues profesional të përkushtuar për R & D, prodhimin dhe shërbimin e paketimit makineri, Soontrue gjithmonë të përpiqet të bëjë më të mirë për të vazhdimisht të përmirësuar cilësinë e produktit dhe shërbimit dhe të kthehen klientët nën vlerat thelbësore të Inovacionit , Saktësi, Passion, Drejtësisë dhe Shërbimi si motivity saj. Ajo është mbi 25 vjet që nga themelimi i Soontrue në vitin 1993. duke shkuar përmes vështirësive, Soontrue ka përjetuar evolucionin nga të vogla në të mëdha dhe të dobët të fortë, e cila është së bashku me zhvillimin e industrisë kombëtare makineri paketim dhe mbështetur nga mijëra përdoruesit fund .

Me synimin për gjendjen gjithnjë e më konkurues në tregun e tanishëm makineri paketim, Soontrue ka shqyrtuar orientimin e vet në zinxhirin e industrisë paketim për të ndërtuar një imazh krejt të re me përshpejtimin përmirësimin e idesë për menaxhimin dhe rregullimin e strukturës së produktit, reformimin dhe optimizmin organizim të brendshëm struktura, procedura e biznesit, sistemi i menaxhimit dhe kuptimi i kulturës korporative, e cila shpif forcën e saj kryesore konkurruese për të arritur vizionin e duke u bërë një ndërkombëtar prodhim të rangut të lartë pajisje makineri.

Ne ende do të përmbahet në parim të klientit të orientuar, teknologji të shtyrë, talent-bazuar dhe të cilësisë si një jetë të vazhdueshme të shqyrtuar dhe të përpiqemi për të krijuar një vlerë më të lartë për klientët tanë të mëdha me produktet dhe shërbimet e klasit të lartë.


WhatsApp Online Chat!