• 2 (1)
  • 2 (2)

ndërmarrje Soontrue është ndërtuar në vitin 1993, Ne jemi një ndërmarrje grup me tre fabrika në Kinë. Selisë është e vendosur në Shanghai. Në fabrikën tonë Shanghai kryesisht prodhimin e paketimit vertikale makine, makine para-bërë paketim qese. Multi-korsi paketim makine, House mbajë paketim ind makinë. Në degën tonë Foshan Soontrue, kryesisht prodhim makine horizontale paketim. Në degën tonë Chengdu Soontrue, kryesisht prodhim makine të përpunimit të ushqimit.

 

    Aktiviteti i fundit

    Çdo korrik ekspozita Propack do të mbahet në Shangai, kjo është e mirë dhe profesionale ekspozitë e cila ka ndikim globale, ndërsa Soontrue luan rol kyç në këtë ekspozitë gjithmonë, ne falënderoj për përpjekjet e të gjithë popullit Soontrue paguara gjatë shfaqjes.

    shiko më shumë
    WhatsApp Online Chat!