Photo bashku pas ekspozitës

Çdo korrik ekspozita Propack do të mbahet në Shangai, kjo është e mirë dhe profesionale ekspozitë e cila ka ndikim globale, ndërsa Soontrue luan rol kyç në këtë ekspozitë gjithmonë, ne falënderoj për përpjekjet e të gjithë popullit Soontrue paguara gjatë shfaqjes.

1 (1)1 (2)


Ora Post: Aug-02-2018

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!