• abou-us (1)
  Sfondi i kompanisë
  Soontrue kryesisht specializohen në prodhimin e makinave të paketimit. E cila u krijua në 1993, me tre baza kryesore në Shanghai, Foshan dhe Chengdu. Selia është e vendosur në Shanghai. Sipërfaqja e bimëve është rreth 133,333 metra katrorë. Më shumë se 1700 punonjës. Prodhimi vjetor është më shumë se 150 milion dollarë. Ne jemi një prodhim kryesor i cili krijoi brezin e parë të makinës plastike të paketimit në Kinë. Zyra rajonale e shërbimit të marketingut në Kinë (33 zyra). e cila zinte 70 ~ 80% treg.
 • abou-us (2)
  Industria e Paketimit
  Makineritë e paketimit Soontrue janë përdorur gjerësisht në letër të hollë, ushqim të lehtë, industrinë e kripës, industrinë e furrës, industrinë e ushqimit të ngrirë, paketimin e industrisë farmaceutike dhe paketimin e lëngshëm etj.
 • abou-us (3)
  Pse të zgjidhni Soontrue
  Historia dhe shkalla e kompanisë pasqyrojnë qëndrueshmërinë e pajisjeve në një masë të caktuar; Itsshtë gjithashtu e dobishme për të siguruar pajisjet e shërbimit pas shitjes në të ardhmen.

  Rastet e tyre të suksesshme në lidhje me paketimin automatik janë bërë nga vetë klientët tanë vendas dhe të huaj. Ne kemi më shumë se 27 vjet përvojë në fushën e makinave të paketimit për t'ju dhënë shërbimin më të mirë.

BLOG

 • How does Soontrue empower the food packaging industry?

  Sixty-three percent of consumers make purchase decisions based on packaging. Nowadays, leisure food has become an indispensable part of consumers' daily life. The reason why leisure food is "leisure" is not only pleasant to consumers from the taste, full of personality and beauty, but also a kind...

 • Independent research and development of manipulator leading the industry

  On the digitalization of products, Soontrue Machinery on the one hand in the equipment to increase the Internet of things, digital modules, on the one hand, more and more equipment to apply independent research and development and external cooperation of the mechanical arm. Packaging is the last ...

 • 2021 Foshan Soontrue Group Construction and Expansion Activity

  Each well-planned expansion project stimulates the vitality of the team and enhances the cohesion and centripetal force of the team.In the process of expanding the experience alternately, everyone shared the joy and experience of success, fully realized that a strong team needs mutual trust, effe...

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!