Mesin bungkusan kotak otomatis |CARTON PACKING MESIN

Lumaku

alat-alat ieu loba dipaké pikeun kotak packing otomatis produk dina dahareun, kimia sapopoé, médis sarta industri lianna.Alat-alat sacara otomatis ngalengkepan sababaraha tautan sapertos tuang otomatis, pambukaan kotak otomatis, tinju otomatis, nyemprot lem otomatis sareng sealing.Laju mumpuni produk rengse nyaeta luhur, sarta sealing geulis, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi pikeun konsumén jeung ngurangan biaya kuli.

Rincian produk

Émbaran Video

Spésifikasi

modél ZH200
Laju bungkusan (kotak / mnt) 50-100
Konfigurasi modél Tujuh servo
(Kotak ngabentuk) Panjang (mm) 130-200
(Kotak ngabentuk) lebar (mm) 55-160
(Kotak ngabentuk) jangkungna (mm) 35-80
syarat kualitas karton Kotak kedah tos dilipat, 250-350g / m2
Jinis kakuatan Tilu-fase opat-kawat AC 380V 50HZ
Daya motor (kw) 4.9
Total kakuatan (kaasup mesin nyemprot lem) 9.5
Dimensi mesin 4000*1400*1980
Hawa dikomprés Tekanan Gawé (Mpa) 0.6-0.8
  Konsumsi hawa (L / mnt) 15
Beurat bersih mesin (kg)

900

Ciri utama & fitur Struktur

1. Sakabeh mesin adopts 8susunanservo + 2susunandrive pangaturan speed biasa, kalawan kontrol bebas, deteksi feed, sarta lem fungsi deteksi semprot;

2. Penampilan mesin adopts struktur lambar logam, desain lemes, geulis tur gampang beroperasi;

3. Sakabeh mesin adopts gerak controller, nu stabil sarta dipercaya dina operasi;

4. Layar rampa mintonkeun real-time ngajalankeun data, rumus ieu otomatis memorized, fungsi gudang produk ieu switched, sarta operasi anu merenah;

5. Bisa jadi cocog jeung rupa-rupa kotak kertas dina waktos anu sareng, sarta éta merenah pikeun ngaluyukeun;

6. Anjeun tiasa milih fungsi bantu kayaning nyemprot lem, coding, sarta percetakan stencil;

7. Ganda servo dahar jeung ngadorong kontrol, packing kotak stabil sarta akurat;

8. Sababaraha ukuran panyalindungan kaamanan, fungsi timer diagnosis sesar, tampilan sesar di glance a;

Aya dua jenis parabot nyemprot lem ayeuna sadia pikeunbungkusan kotakmesin:

Numutkeun sarat kualitas sarta harga konsumén béda, urangbungkusan kotakmesin bisa dilengkepan dua merek lem nyemprot parabot, salah sahiji domestik Mingtai mesin nyemprot lem, jeunganséjénpilihannyaéta mesin nyemprot lem Nordson(merk Amérika).

asesoris pilihan

mesin nyemprot lem
  Masalah4 Masalah7 Masalah10
volume silinder karét 4 L 7L 10L
kapasitas silinder karét 3,9 kg 6,8 kg 9,7 kg
Ngalembereh laju lem 4,3 kg/jam 8,2 kg/jam 11 kg/jam
Laju ngalembereh maksimum 14: pompa 1, kaluaran maksimum 32,7kg / jam
Jumlah pipa / bedil semprot dipasang 2/4 2/4 2/4/6
Ukuran mesin utama 547 * 469 * 322 mm 609 * 469 * 322 mm 613 * 505 * 344 mm
dimensi instalasi 648 * 502 * 369 mm 711 * 564 * 369 mm 714 * 656 * 390mm
Ukuran lanté Majelis 381 * 249 mm 381 * 249 mm 381 * 249 mm
Beurat 43 kg 44 kg 45 kg
rentang tekanan hawa 48-415kpa (10-60psi)
Konsumsi hawa 46L/min
Standar tegangan AC200-240V Fase Tunggal 50/60HZ AC 240/400V Fase Tunggal 3H50/60HZ
sinyal input / kaluaran 3 kaluaran baku 4 input baku
Daérah saringan 71 cm²
Kisaran suhu lingkungan 0-50 ℃
Rentang setelan suhu 40-230 ℃
rentang viskositas napel 800-30000 cps
Tekanan cair maksimum 8.7 MPA
Sagala jinis sertifikasi UL, CUL, GS, TUV, CE
Kelas panyalindungan IP54

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!