Susu bubuk nangtung mesin bungkusan - SOONTRUE

Lumaku

Ieu cocog pikeun bungkusan otomatis tina strip granular, lambar, blok, bentuk bal, bubuk jeung produk lianna.Sapertos snack, keripik, popcorn, kadaharan kembung, bungbuahan garing, cookies, biskuit, permen, kacang, sangu, kacang, séréal, gula, uyah, kadaharan piaraan, pasta, siki sunflower, permen gummy, lollipop, wijen.

Rincian produk

Émbaran Video

Spésifikasi

Modél ZL230
Ukuran tas L: 80mm-300mmW: 80mm-200mm
Lebar pilem anu cocog 130mm-320mm
Laju bungkusan 15-70 kantong / mnt
Bungkusan pilem pilem Laminated
Sasayogian tanaga 220V 50HZ 1 PH
Kompréskeun hawa 6kg/cm² 250L/min
Sora mesin ≤75db
kakuatan umum 4,0kw
Beurat 650 kg
Diménsi kaluar 1770mm * 1105mm * 1500mm

Ciri utama & fitur Struktur

1 .The sakabeh mesin adopts sistem kontrol servo uniaxial atanapi biaxial, nu bisa milih dua rupa servo pilem tunggal narik jeung ganda pilem narik struktur nurutkeun kana ciri béda tina bahan packing tur bisa milih vakum adsorption Sistim pilem tarikan;

2. Sistim sealing horisontal tiasa sistem drive pneumatic atawa sistem drive servo, pikeun minuhan kaperluan rupa-rupa pamaké béda;

3. Rupa-rupa format packing: kantong bantal, kantong ironing samping, kantong gusset, kantong segitiga, kantong punching, tipe kantong kontinyu;

4. Ieu bisa digabungkeun jeung multi-sirah weigher, skala auger, volume Sistim cup jeung alat ukur séjén, akurat tur pangukuran;

5. Desain sakabeh mesin conforms kana standar GMP sarta geus kaliwat sertifikasi CE

asesoris pilihan

1010

Skala Auger

● Fitur

Jenis ieu tiasa ngalakukeun dosing sareng ngeusian padamelan.Alatan desain profésional husus, éta cocog pikeun bahan fluidity atawa low-fluidity, kawas susu bubuk, bubuk Albumen, bubuk béas, bubuk kopi, inuman padet, condiment, gula bodas, dékstrosa, aditif dahareun, fodder, farmasi, tatanén. péstisida, jeung sajabana.

螺杆

Hopper

Split hopper 25L

Bungkusan Beurat

1 - 200 g

Bungkusan Beurat

≤ 100g, ≤±2%;100 – 200g, ≤±1%

Laju ngeusian

1- 120 kali / menit, 40 - 120 kali per menit

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,2 kw

Total Beurat

140 kg

Gemblengna Diménsi

648 × 506 × 1025 mm

Angkat Auger

Laju

3m3/h

Diaméter pipa dahar

Φ114

kakuatan mesin

0,78W

beurat mesin

130 kg

Volume kotak bahan

200L

Kotak bahan tina voulme

1,5 mm

Ketebalan témbok tube buleud

2,0 mm

Diaméterna spiral

Φ100 mm

Pitch

80 mm

Kandel sabeulah

2 mm

Diaméter aci

Φ32 mm

Ketebalan témbok aci

3 mm

OUTPUT CONVEYOR

● Fitur

Mesin bisa ngirim kantong rengse dipak ka sanggeus-pakét detecting alat atawa platform packing.

● spésifikasi

Ngangkat jangkungna 0,6m-0,8m
Kapasitas angkat 1 cmb/jam
Laju dahar 30mmenit
Diménsi 2110×340×500mm
Voltaseu 220V / 45W

 

003


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!