• abou-us (1)
    Latar mburi perusahaan
    Soontrue utamane khusus ing manufaktur mesin kemasan.Kang diadegaké ing 1993, karo telung dhasar utama ing Shanghai, Foshan lan Chengdu.Kantor pusat dumunung ing Shanghai.Jembaré tanduran kira-kira 133.333 meter persegi.Luwih saka 1700 staf.Output taunan luwih saka USD 150 yuta.Kita minangka pabrikan utama sing nggawe mesin pengepakan plastik generasi pertama ing China.Kantor layanan pemasaran regional ing China (kantor 33).kang dikuwasani 70 ~ 80% pasar.
  • abou (2)
    Industri Kemasan
    Mesin pengepakan Soontrue akeh digunakake ing kertas tisu, panganan cemilan, industri uyah, industri roti, industri panganan beku, kemasan industri farmasi lan kemasan cair dll. Soontrue tansah konsentrasi ing baris sistem pengepakan otomatis kanggo proyek kalkun.
  • abou-us (3)
    Apa Pilih Soontrue
    Sajarah lan ukuran perusahaan nggambarake stabilitas peralatan nganti sawetara;Iku uga mbiyantu kanggo njamin layanan sawise-sales peralatan ing mangsa.

    Akeh kasus sing sukses babagan garis kemasan otomatis wis digawe kanthi cepet kanggo pelanggan domestik lan luar negeri.Kita duwe pengalaman luwih saka 27 taun ing lapangan mesin kemasan kanggo menehi layanan sing paling apik.

BLOG

  • Pandhuan dhasar kanggo Mesin Packaging Pangan

    Mesin kemasan panganan sing berkualitas penting nalika ngemas macem-macem produk panganan kanthi efisien.Mesin iki dirancang kanggo nangani kemasan otomatis strip granular, tablet, blok, bola, bubuk, lan sapiturute.

  • Efisiensi mesin kemasan sealing otomatis papat sisi kacang mete VFFS

    Yen sampeyan ana ing industri kemasan panganan, sampeyan ngerti pentinge duwe mesin kemasan sing dipercaya lan efisien.Nalika ngemas produk sing alus lan bentuke ora teratur kaya kacang mete, mesin kemasan segel otomatis VFFS (Vertical Form Fill Seal) minangka solusi sing sampurna.VF kang...

  • Sederhanakan proses pengemasan nganggo mesin pengemas horisontal

    Apa sampeyan kesel karo proses kemasan sabun, spons cuci, serbet, sendok garpu, topeng lan kabutuhan saben dinane?Mesin kemasan horisontal minangka pilihan sing paling apik, sing bisa nyederhanakake proses kemasan sampeyan.Mesin pengepakan horisontal minangka macem-macem ...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Obrolan Online WhatsApp!