• abou-us (1)
    Latar Belakang Perusahaan
    Soontrue utamane spesialis ing manufaktur mesin kemasan. Sing diadegake ing taun 1993, kanthi telung basis utama ing ShangHai, Foshan lan Chengdu. Kantor pusat dununge ing ShangHai. Jembar tanduran udakara 133.333 meter persegi. Luwih saka 1700 staf. Output tahunan luwih saka USD 150 yuta. Kita minangka pabrik terkemuka sing nggawe mesin kemasan plastik generasi pertama ing China. Kantor layanan pemasaran regional ing China (33 kantor). sing ngrebut pasar 70 ~ 80%.
  • abou-us (2)
    Packaging Industry
    Soontrue mesin packing sing digunakake digunakake ing kertas tissue, cemilan pangan, industri uyah, industri bakery, industri pangan beku, packaging industri Pharmaceuticals lan packaging Cairan etc. Soontrue tansah musataken ing baris sistem packing otomatis kanggo project Turkey.
  • abou-us (3)
    Napa Pilih Soontrue
    Sejarah lan skala perusahaan nggambarake stabilitas peralatan nganti tartamtu; Iki uga migunani kanggo njamin layanan sawise-penjualan peralatan mbesuk.

    Kasus kasebut akeh kasus sing sukses babagan garis kemasan otomatis sing wis digawe kanthi cepet marang pelanggan domestik lan luar negeri. Kita duwe luwih saka 27 taun pengalaman ing lapangan mesin kemasan kanggo menehi layanan paling apik.

BLOG

  • How does Soontrue empower the food packaging industry?

    Sixty-three percent of consumers make purchase decisions based on packaging. Nowadays, leisure food has become an indispensable part of consumers' daily life. The reason why leisure food is "leisure" is not only pleasant to consumers from the taste, full of personality and beauty, but also a kind...

  • Independent research and development of manipulator leading the industry

    On the digitalization of products, Soontrue Machinery on the one hand in the equipment to increase the Internet of things, digital modules, on the one hand, more and more equipment to apply independent research and development and external cooperation of the mechanical arm. Packaging is the last ...

  • 2021 Foshan Soontrue Group Construction and Expansion Activity

    Each well-planned expansion project stimulates the vitality of the team and enhances the cohesion and centripetal force of the team.In the process of expanding the experience alternately, everyone shared the joy and experience of success, fully realized that a strong team needs mutual trust, effe...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!