• abou-us (1)
    Latar Belakang Perusahaan
    Soontrue utamane spesialis ing manufaktur mesin kemasan. Sing diadegake ing taun 1993, kanthi telung basis utama ing ShangHai, Foshan lan Chengdu. Kantor pusat dununge ing ShangHai. Jembar tanduran udakara 133.333 meter persegi. Luwih saka 1700 staf. Output tahunan luwih saka USD 150 yuta. Kita minangka pabrik terkemuka sing nggawe mesin kemasan plastik generasi pertama ing China. Kantor layanan pemasaran regional ing China (33 kantor). sing ngrebut pasar 70 ~ 80%.
  • abou-us (2)
    Packaging Industry
    Soontrue mesin packing sing digunakake digunakake ing kertas tissue, cemilan pangan, industri uyah, industri bakery, industri pangan beku, packaging industri Pharmaceuticals lan packaging Cairan etc. Soontrue tansah musataken ing baris sistem packing otomatis kanggo project Turkey.
  • abou-us (3)
    Napa Pilih Soontrue
    Sejarah lan skala perusahaan nggambarake stabilitas peralatan nganti tartamtu; Iki uga migunani kanggo njamin layanan sawise-penjualan peralatan mbesuk.

    Kasus kasebut akeh kasus sing sukses babagan garis kemasan otomatis sing wis digawe kanthi cepet marang pelanggan domestik lan luar negeri. Kita duwe luwih saka 27 taun pengalaman ing lapangan mesin kemasan kanggo menehi layanan paling apik.

BLOG

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!