• abou-us (1)
  Позадина на компанијата
  Soontrue главно се специјализирани за производство на машини за пакување. Кој е основан во 1993 година, со три главни бази во Шангај, Фошан и Ченгду. Седиштето се наоѓа во Шангај. Површината на растенијата е околу 133.333 квадратни метри. Повеќе од 1700 вработени. Годишното производство е повеќе од 150 милиони американски долари. Ние сме водечко производство што создаде прва генерација пластична машина за пакување во Кина. Регионална канцеларија за маркетинг услуги во Кина (33 канцеларија). што заземаше 70 ~ 80% пазар.
 • abou-us (2)
  Индустрија за
  пакување Машината за пакување Soontrue се широко користени во ткивна хартија, храна за закуски, индустрија за сол, пекарска индустрија, индустрија за замрзната храна, пакување фармацевтска индустрија и течно пакување итн.
 • abou-us (3)
  Зошто да изберете Soontrue
  Историјата и обемот на компанијата ја одразуваат стабилноста на опремата до одреден степен; Исто така е корисно да се обезбеди опрема по продажбата во иднина.

  Нивните успешни случаи за автоматска линија за пакување се направени од страна на нашите домашни и странски клиенти. Имаме повеќе од 27 години искуство во областа на машините за пакување за да ви дадеме најдобра услуга.

БЛОГ

 • How does Soontrue empower the food packaging industry?

  Sixty-three percent of consumers make purchase decisions based on packaging. Nowadays, leisure food has become an indispensable part of consumers' daily life. The reason why leisure food is "leisure" is not only pleasant to consumers from the taste, full of personality and beauty, but also a kind...

 • Independent research and development of manipulator leading the industry

  On the digitalization of products, Soontrue Machinery on the one hand in the equipment to increase the Internet of things, digital modules, on the one hand, more and more equipment to apply independent research and development and external cooperation of the mechanical arm. Packaging is the last ...

 • 2021 Foshan Soontrue Group Construction and Expansion Activity

  Each well-planned expansion project stimulates the vitality of the team and enhances the cohesion and centripetal force of the team.In the process of expanding the experience alternately, everyone shared the joy and experience of success, fully realized that a strong team needs mutual trust, effe...

Испратете ја вашата порака до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Онлајн Chat!