Tentang Kami

38a0b923

perusahaan Soontrue diwangun dina 1993, Urang téh hiji perusahaan grup kalawan tilu pabrik di Cina. headquarter ieu aya di Shanghai. Di pabrik Shanghai kami utamana manufaktur nu nangtung mesin packing, mesin Pra-dijieun kantong packing. Multi jalur mesin packing, House ditahan mesin packing jaringan. Dina cabang FoShan Soontrue urang, utamana manufaktur mesin packing horisontal. Dina cabang ChengDu Soontrue urang, utamana manufaktur mesin ngolah kadaharan.

Kalawan ngembangkeun gancang tina paking Industri mesin di Cina, salaku supplier profésional devoted ka R & D, pabrik jeung jasa tina paking mesin, Soontrue salawasna nyoba ngalakukeun hadé pikeun terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung layanan na balik klien kaayaan nilai inti Juara , akurasi, Passion, Kaadilan jeung Service sakumaha motivity na. Éta leuwih 25 taun saprak pondasi Soontrue dina 1993. Ku bade liwat hardships, Soontrue geus ngalaman évolusi ti leutik nepi ka badag jeung lemah jeung kuat, nu bareng jeung ngembangkeun industri packing mesin nasional jeung dirojong ku rébuan pamaké tungtung .

Sareng pandangan kana kaayaan beuki kalapa di packing pasar mesin ayeuna, Soontrue geus reviewed orientasi sorangan dina ranté Industri packing ngawangun brand gambar anyar ku ngebut nepi ka pamutahiran ti gagasan manajemén jeung adjustment struktur produk, reforming na optimizing organisasi interior struktur, prosedur bisnis, sistem manajemen jeung harti budaya perusahaan, nu forges gaya kalapa inti na pikeun ngahontal visi jadi hiji pabrik luhur-ranking alat mesin internasional.

Simkuring masih bakal taat kana Tenet of klien-berorientasi, téhnologi-disetir, bakat basis na kualitas sakumaha kahirupan pikeun terus neuleuman jeung narékahan pikeun nyieun hiji nilai luhur ka klien kami vast kalayan produk jeung jasa kelas tinggi.



WhatsApp Online Chat!