• 2 (1)
  • 2 (2)

perusahaan Soontrue diwangun dina 1993, Urang téh hiji perusahaan grup kalawan tilu pabrik di Cina. headquarter ieu aya di Shanghai. Di pabrik Shanghai kami utamana manufaktur nu nangtung mesin packing, mesin Pra-dijieun kantong packing. Multi jalur mesin packing, House ditahan mesin packing jaringan. Dina cabang FoShan Soontrue urang, utamana manufaktur mesin packing horisontal. Dina cabang ChengDu Soontrue urang, utamana manufaktur mesin ngolah kadaharan.

 

    aktivitas panganyarna

    Unggal Juli, pameran Propack bakal diayakeun di Shanghai, ieu téh nu pangalusna sarta profésional paméran nu boga pangaruh global, bari Soontrue muterkeun peran konci dina paméran kieu salawasna, urang hatur kanggo usaha sakabéh jalma Soontrue dibayar salila acara.

    nempo leuwih
    
    WhatsApp Online Chat!