Taros Kami

Shanghai Soontrue mesin Equipment Co., Ltd

alamat

No.9881, Songze Rd, Qingpu Industrial Parabot, Shanghai, Cina

Surélék

Venus_Soontrue@outlook.com

telepon

86-15921556756

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!