Hubungi Kita

Shanghai Soontrue Equipment Co., Ltd

alamat

No.9881, Songze Rd, Zona Industri Qingpu, Shanghai, China

telpon

86-15921556756

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm
ana: 10am kanggo 2pm
Sunday: Ditutup

Arep digarap US?

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Tampilan Online Chat!