Hubungi Kita

Shanghai Soontrue Machinery Equipment Co.,Ltd

alamat

No.9881, Songze Rd, Zona Industri Qingpu, Shanghai, China

Telpon

86-15921556756

jam

Senin-Jumat: 9 nganti 6 sore
Setu: 10am nganti 2pm
Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
Obrolan Online WhatsApp!