BEDAK SUSU VERTICAL PACKING MACHINE – SOONTRUE

Ditrapake

Cocog kanggo kemasan otomatis strip granular, sheet, blok, bentuk bal, bubuk lan produk liyane.Kayata cemilan, kripik, brondong, panganan kembung, woh-wohan garing, cookie, biskuit, permen, kacang-kacangan, beras, kacang-kacangan, biji-bijian, gula, uyah, panganan pet, pasta, wiji kembang srengenge, permen gummy, lollipop, wijen.

Detail Produk

Informasi Video

Spesifikasi

Model ZL230
Ukuran tas L: 80mm-300mmW: 80mm-200mm
Jembar film sing cocog 130mm-320mm
Kacepetan packing 15-70 tas / min
Packing film Laminated film
sumber daya 220V 50HZ 1 PH
Compress nggunakake udara 6kg/cm² 250L/min
Mesin swara ≤75db
Daya umum 4,0kw
Bobot 650 kg
Dimensi metu 1770mm * 1105mm * 1500mm

Fitur utama & Struktur

1 .Kabeh mesin nganggo sistem kontrol servo uniaxial utawa biaxial, sing bisa milih rong jinis servo film tunggal lan struktur narik film ganda miturut karakteristik bahan pengepakan sing beda lan bisa milih sistem film tarik adsorpsi vakum;

2. Sistem sealing horisontal bisa dadi sistem drive pneumatik utawa sistem drive servo, kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem pangguna sing beda-beda;

3. Macem-macem format kemasan: tas bantal, tas setrika samping, tas gusset, tas segitiga, tas punching, jinis tas terus-terusan;

4. Bisa digabungake karo timbangan multi-kepala, skala auger, sistem cangkir volume lan peralatan ukur liyane, akurat lan pangukuran;

5. Desain kabeh mesin cocog karo standar GMP lan wis lulus sertifikasi CE

aksesoris opsional

1010

Skala auger

● Fitur

Jinis iki bisa nindakake karya dosis lan ngisi.Amarga desain profesional khusus, cocok kanggo bahan fluidity utawa kurang cairan, kaya susu bubuk, bubuk Albumen, bubuk beras, bubuk kopi, minuman padat, bumbu, gula putih, dextrose, aditif pangan, fodder, farmasi, tetanèn. pestisida, lan liya-liyane.

螺杆

Hopper

Hopper pamisah 25L

Packing Bobot

1 - 200 g

Packing Bobot

≤ 100g, ≤±2%;100 – 200g, ≤±1%

Kacepetan ngisi

1- 120 kaping / menit, 40 - 120 kaping saben menit

sumber daya

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1.2 Kw

Total Bobot

140 kg

Sakabèhé Dimensi

648 × 506 × 1025 mm

Pengangkat auger

Kacepetan

3m3/h

Diameter pipa feeding

Φ114

daya mesin

0,78W

Bobot mesin

130 kg

Volume kothak bahan

200L

Bahan kotak voulme

1,5 mm

Kekandelan tembok tabung bunder

2,0 mm

Diameter spiral

Φ100 mm

Pitch

80 mm

Ketebalan blade

2 mm

diameteripun poros

Φ32 mm

Ketebalan tembok poros

3 mm

OUTPUT CONVEYOR

● Fitur

Mesin kasebut bisa ngirim tas sing wis dibungkus menyang piranti pendeteksi sawise paket utawa platform pengepakan.

● Spesifikasi

Ngangkat dhuwur 0,6m-0,8m
Kapasitas ngangkat 1 cmb/jam
kacepetan dipakani 30mmenit
ukuran 2110 × 340 × 500 mm
Tegangan 220V/45W

 

003


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Obrolan Online WhatsApp!