BANTAL / GUSSETED / RANTAI BAGGER

Ditrapake

 

Siji mesin bisa kompatibel lan nggawe telung jinis tas beda: kaya tas bantal, tas gusset, lan tas chain utawa tas sambungan.

 

Tambahan opsionalpiranti/fungsi

 

1. Piranti tas Gusset (kanggo nggawe tas gusseted)
2. Piranti nggawe tas chain (kanggo nggawe tas chain)
3. Piranti punching bolongan slot Euro (nggawe bolongan ing ndhuwur tas)
4. Piranti ngisi Nitrogen (isi Nitrogen menyang tas supaya panganan seger)
5. Piranti cangkeme luh sing gampang (mbukak tas luwih gampang)

Detail Produk

Informasi Video

55

tas gusset karo bolongan euro
bantal pack karo bolongan euro

Kantong bantal cair

Tas Gusset karo bolongan euro

Tas bantal karo bolongan euro

tas terus-terusan
panganan bungkus bantal
tas cilik

Tas terus-terusan

Panganan bungkus bantal

Paket cilik

Mesin Revelant


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Obrolan Online WhatsApp!