MESIN KEMASAN PANGAN BEKU |MESIN WRAPPING DUMPLING

Ditrapake

Sistem bobot lan pengepakan kabeh kalebu mesin segel ngisi formulir vffs, lift ember berbentuk Z lan timbangan multihead, bisa kanthi otomatis nimbang, ngisi lan ngemas strip granular, lembaran, blok, bentuk bal lan produk beku liyane.Kayata mesin pengepakan pangsit, mesin pembungkus wonton, kabeh macem-macem mesin kemasan produk beku.

 

tukang gawe siomai

Detail Produk

Informasi Video

Spesifikasi

Model: ZL-300
Bahan packing Laminated film
Ukuran tas L80-400mm W80-280mm
Kacepetan packing 15-70 tas / min
Mesin swara ≤75db
Daya umum 5,2 kw
Bobot mesin 900 kg
Konsumsi hawa 6kg / ㎡ 300L / min
sumber daya 220V 50Hz.1ph
Ukuran njaba 2125 * 1250mm * 1690mm

Fitur utama & Struktur

1. Gampang kanggo ngganti mantan tas ing menit kanggo ukuran tas beda tanpa proses rumit.

2. Kanthi motor servo dobel, mesin iki bisa nggayuh posisi sing akurat, kacepetan kanthi cepet, lancar lan stabil.

3. Macem-macem format kemasan: tas bantal, tas setrika samping, tas gusset, tas segitiga, tas punching, jinis tas terus-terusan;

4. Bisa digabungake karo timbangan multi-kepala, skala auger, sistem cangkir volume lan peralatan ukur liyane, akurat lan pangukuran;Proses otomatis ngukur, dipakani, ngisi, nggawe tas, nyetak.

5. Food grade stainless steel 304, aman lan awet.

6. Gampang kanggo operate lan njaga, mung perlu siji buruh.

7. Desain kabeh mesin cocog karo standar GMP lan wis lulus sertifikasi CE

aksesoris opsional

IP 66 Waterproof multi-head timbangan

● Fitur
1. Salah siji sing paling ekonomi & stabil multi-kepala weigher ing donya paling biaya-efektif
2. Stagger Dump ngindhari barang sing luwih gedhe
3. Kontrol feeder individu
4. layar tutul pangguna loropaken dilengkapi karo macem-macem basa
5. Kompatibel karo mesin kemasan siji, rotary bagger, cangkir / mesin botol, tray sealer etc.
6. 99 program prasetel kanggo macem-macem tugas.

20
Item IP66 Waterproof timbangan
Generasi 2.5G
Range timbangan 15-2000 g
Akurasi ± 0,5-2g
kacepetan maksimum 60WPM
sumber daya 220V, 50HZ, 1.5KW
Volume hopper 1.6L/2.5L
Ngawasi Layar tutul warna 10,4 inci
Ukuran (mm) 1436*1086*1258
1436*1086*1388
13_副本

Z-TYPE CONVEYOR

● Fitur

Conveyor ditrapake kanggo ngangkat vertikal saka materi gandum ing departemen kayata jagung, pangan, fodder lan industri kimia, etc. Kanggo mesin ngangkat,

hopper mimpin dening rentengan kanggo ngangkat.Iki digunakake kanggo dipakani vertikal gandum utawa bahan blok cilik.Wis kaluwihan saka jumlah ngangkat gedhe lan dhuwur. 

● Spesifikasi

Model ZL-3200 HD
Hopper ember 1,5 L
Kapasitas (m³h) 2-5 m³h
Bahan bakso PP Food Gradewe wis ngembangake puluhan cetakan ember dhewe
Gaya ember Ember lunyu
Materi kerangka Sprocket: Baja ringan dengan lapisan kromAxis: Baja ringan dengan lapisan nikel
ukuran Dhuwur mesin 3100*1300 mmKasus ekspor standar 1.9*1.3*0.95
bagean opsional Konverter frekuensiSensorPan kanggo produk bocor
Materi lan merek bagean internal mesin bisa ditemtokake, lan bisa dipilih miturut lingkungan produk lan layanan mesin.
005

PLATFORM DUKUNGAN

● Fitur

Platform sing ndhukung padhet ora bakal mengaruhi akurasi pangukuran kombinasi timbangan.

Kajaba iku, Papan Tabel nggunakake piring dimple, iku luwih aman, lan bisa supaya slipping.

● Spesifikasi

Ukuran platform ndhukung miturut jinis mesin.

OUTPUT CONVEYOR

● Fitur

Mesin kasebut bisa ngirim tas sing wis dibungkus menyang piranti pendeteksi sawise paket utawa platform pengepakan.

● Spesifikasi

Ngangkat dhuwur 0,6m-0,8m
Kapasitas ngangkat 1 cmb/jam
kacepetan dipakani 30mmenit
ukuran 2110 × 340 × 500 mm
Tegangan 220V/45W
metu conveyor

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Obrolan Online WhatsApp!