PAKET STICK BAGGER

Ditrapake

 

Cocog kanggo produk pengepakan kanthi otomatis kanthi bentuk bubuk utawa granular utawa cair kanthi paket kelet tas linearitas ukuran cilik lsp.

 

Tambahan opsionalpiranti/fungsi

1. Pilihan jinis Cut: Straight-cut, Zig-zag, Round etc.

2. Pilihan sealtype: Diamond, Serrated, Micro-diamond, etc…

3. Pilihan bentuk segel: Side-neck, Straight, Central-neck, Rounded etc…

4. Opsi sing gampang dibukak: Micro-perforation, Tear notch, etc…

Detail Produk

Informasi Video

honey stick

Gambar 121
Susu bubuk stik

Tongkat madu

Tongkat pemotong datar

Susu bubuk stik

MM-Stick-Paket
paket stik nutrisi
Sugar stick tooth sealing

Paket MM

Paket Nutrition Stick

Paket cilik

Mesin Revelant


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK RELATED

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Chat Online WhatsApp!