FAQ

ecfc3eff
1. Nalika Soontrue didegaké?

Soontrue didegake taun 1993, kita duwe pengalaman mesin pengepakan luwih saka 28 taun

2. Apa wektu pangiriman?

Biasane, kanggo mesin standar wektu pangiriman kita ing 30 dina.Mesin modifikasi liyane bakal mriksa kanthi individu

3. Apa garansi?

Garansi 1 taun, nanging ora kalebu suku cadang sing gampang rusak, kayata pemotong, sabuk, pemanas, lsp.

4. Apa keuntungan sampeyan?

Kita minangka pabrikan utama ing industri mesin pengepakan.Kita ngrancang mesin kanthi struktur dhewe.We nyedhiyani mesin kualitas dhuwur karo rega competitive.Sajarah lan ukuran saka Soontrue nggambarake stabilitas peralatan kanggo ombone tartamtu;Iku uga mbiyantu kanggo njamin layanan sawise-sales peralatan ing mangsa.

5. Bisa ngatur teknisi menyang jaban rangkah kanggo commissioning?

Kita bisa menehi teknisi yen sampeyan njaluk, nanging sampeyan kudu mbayar tiket pesawat, biaya visa, biaya tenaga kerja lan akomodasi.

6.Napa ora stainless steel kanggo kabeh bagean?

Sawetara bagean ora bisa nggunakake stainless steel kanggo produk, teknologi Processing lan akurasi ora bisa ketemu requirement.Kita wis dianggep umur layanan lan kekiatan bagean nalika ngembangaken desain.Dadi sampeyan bisa yakin.

7. Apa konfigurasi peralatan sampeyan?

90% komponen listrik kita merek internasional, kanggo mesthekake umur layanan mesin lan stabilitas.Dhaptar konfigurasi ditampilake ing kutipan kita.Kabeh konfigurasi disetel sawise kabeh taun pengalaman praktis;kang stabil.

8.Mesin duwe sistem weker?

Kita bakal duwe weker nalika lawang mbukak, utawa ora materi, utawa ora film, ECT.

9. Bisa kita print tanggal produksi utawa kode kumpulan utawa sembarang?

Ya, Kita bisa nginstal printer kode ing mesin kita miturut panjalukan pelanggan, kita bisa nggunakake printer transfer termal utawa printer tinta utawa printer laser etc ing mesin kita.Ana sawetara merek sampeyan bisa milih kaya DK, Markem, Videojet etc.

10. Apa frekuensi voltase saka mesin?

Standar kami adalah fase tunggal, 220V 50HZ.Lan kita bisa nyetel miturut syarat voltase saka customer.

11. Apa sampeyan duwe manual ing basa Inggris?

ya wis

12. Layar tutul bisa disetel menyang basa Spanyol / Thai / utawa basa liyane?

Kita utamane duwe 2 basa ing layar tutul.Yen pelanggan mbutuhake macem-macem basa, kita bisa ngunggah.Ora masalah


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
Chat Online WhatsApp!