Bagger kantong premade

Ditrapake

 

Mesin kemasan tas premade kanthi otomatis cocok kanggo kantong sing wis siap ngisi cairan, bubuk, granula lan saus lan sapiturute. zipper utawa tutup reclosable, utawa kantong shaped kanggo industri pangan, wedang, pharmaceutical, lan kosmetik.Kauntungan kompetitif saka tas premade dumunung ing macem-macem lan kerumitan wangun sing bisa nyukupi panjaluk konsumen sing dhuwur kanggo desain paket modern.

 

112

Detail Produk

Informasi Video

52

bubuk

wêdakakêna

Granule

jinis packing premade

Mesin Revelant


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Chat Online WhatsApp!