Sajarah merek

1993Taun

Soontrue Machinery didegaké ing 1993. Iku perusahaan pisanan ing China kanggo independen ngembangaken lan Pabrik packaging machinery lan mesin pangan.

Ing taun sing padha, mesin kemasan panganan jinis bantal pisanan lair, sing ngganti sejarah kemasan manual ing industri baking.Minangka generasi pisanan saka mesin packaging plastik ing China, wis kawangun sales gedhe-ukuran ing industri baking.

1
2

2003 Taun

Kanggo ngetrapake strategi sisih wétan, Shanghai Soontrue Packaging Machinery Co., Ltd. didegake, lan mesin kemasan vertikal dipasang ing Shanghai.Premade tas packing machine project R & D tim iki resmi diadegaké;Perusahaan wis ngembangake mesin pengepakan otomatis handuk kertas pertama, ZB200, sing ngilangi sejarah yen mesin pengepakan handuk kertas domestik kabeh diimpor.Ing taun sing padha, Soontrue lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001-2000.

2004 Taun

Divisi Bisnis Salt Shanghai diadegaké, lan paket cilik uyah pisanan (dilengkapi skala elektronik) dikembangake.Chengdu perusahaan mesin paket babak lan pangsit mesin riset lan sukses pembangunan, kanthi menyang lapangan peralatan industri ngecor cepet-beku.

3
4

2005Taun

Shanghai Soonture Machinery Equipment Co., Ltd. didegake, dumunung ing Shanghai Qingpu Industrial Park, perusahaan kasebut nduweni area luwih saka 50 hektar.Ing wektu sing padha, kita sukses ngembangake mesin kemasan vertikal otomatis seri ZL generasi pertama, sing mlebu industri cair, bumbu, uyah, bubuk, beku lan industri liyane.Generasi pertama mesin pengepakan kertas gambar alus ZB300 dikembangake kanggo ngatasi masalah pengepakan kertas gambar alus.Lan mlebu baris produksi multi-line pisanan karo Shanghai pharmaceutical.Ing wektu sing padha, Shanghai, Foshan, Chengdu telung basis operasi ing industri beda: Shanghai perusahaan pangan luang, uyah, kertas, pharmaceutical industri bubuk susu;Foshan Company ana ing industri baking;Perusahaan Chengdu minangka industri pembekuan cepet.

2007 Taun

Generasi pisanan mesin kemasan vertikal kacepetan dhuwur wis kasil dikembangake lan mlebu pasar Amerika Utara;Kasil ngembangake 12 stasiun tas mesin dipakani, mbukak zipper tas mesin dipakani.

5
6

2008 Taun

Chengdu Soontrue Leibo Machinery Equipment Co., Ltd. didegaké, mapan ing Chengdu Wenjiang Industrial Park, perusahaan kasebut nduweni area luwih saka 50 hektar.Perusahaan Shanghai menangaké piala "top 100 perusahaan baking" dianugerahi dening China baking pameran asosiasi industri baking nasional lan komersial.

2009Taun

Shanghai divisi bisnis mesin vertikal lan tas dipakani divisi bisnis mesin ditetepake;Chengdu Company dadi perusahaan teknologi dhuwur;Konferensi Industri Garam Donya, peluncuran eksklusif mesin kemasan tas seri GDR100, nyegerake wangun kemasan tradisional industri uyah.

7
8

2011 Taun

Foshan Soontrue Machinery Equipment Co., Ltd. didegaké, mapan ing Foshan Chencun Industrial Park, perusahaan kasebut nduweni area luwih saka 60 hektar.Perusahaan Shanghai nandatangani kontrak maneh karo perusahaan TOPACK Jepang lan ngadegake Unit Bisnis Mesin DuoLian Shanghai.Lan fokus ing kemasan STICK, bebarengan karo pathokan perusahaan susu Beingmate, sukses ngatur produksi susu kemasan STICK kanggo perusahaan Beingmate, kanthi lengkap mlebu ing lapangan peralatan industri susu.

2013Taun

Soontrue wis mlebu ing jaman pembangunan kanthi cepet, model bisnis divisi bisnis manajemen independen, dipérang dadi industri kertas, vertikal, tas, industri uyah, mesin multi-line, baking, beku, cerdas wolung divisi bisnis, muter luwih efisien kanggo talent saben Staff, kinerja perusahaan uga kemajuan cepet.
Shanghai Salt Industry Business Division standing bag salt packaging spider hand grab box lini produksi dipasarkan.Shanghai Paper Packaging Machine Business Division mesin packaging extraction kertas alus otomatis menangaké Qingpu District Scientific Progress Award, menang ing 2013 "Shanghai dhuwur-tech prestasi transformasi project 100 Enterprises ndhuwur".

9
10

2014Taun

Madeg Shanghai Soontrue Fengguan Packaging Co., Ltd., dikembangake lan dirancang mesin baling medium kertas web, mesin baling medium kertas alus, mesin baling gedhe.Foshan Company independen ngembangaken pesawat charter medium, mbukak pasar packaging secondary, lan cooperated karo Omron kanggo ngembangaken lengen mechanical otomatis lan manipulator;Ing taun kang padha, iku menang judhul "Excellent Brand Enterprise in China Baked Food Industry".

2017 Taun

Kanthi mundhake e-commerce, pangembangan ekstraksi kertas alus, mesin pengepakan kertas web;Perusahaan mesin pakan tas wis entuk 26 kantor ing saindenging negara, nggawe dodolan ing Eropa, Amerika Serikat, Asia Tenggara lan wilayah liyane, lan duwe pengaruh sing luwih gedhe ing panganan, omben-omben, produk susu, obat-obatan, bahan kimia saben dina lan kabutuhan saben dina lan industri liyane. .Perusahaan Shanghai wis lulus sertifikasi "sistem manajemen properti intelektual".

12

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
Chat Online WhatsApp!